ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световният №1 Новак Джокович неочаквано срещна трудности срещу австралиеца Александър Вукич, но успя да се наложи с 6:2, 5:7, 6:3 след два часа и 12 минути игра в мач от втория кръг на турнира в Индиън Уелс. 36-годишният сърбин се завърна на надпреварата в Калифорния за първи път от 2019 г. За Джокера това е победа №400 в турнири Мастърс, с което стана едва вторият тенисист, записал подобно постижение. Първия е Рафаел Надал.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Джокера спечели с лекота първия сет на първата си среща след загубата от Яник Синер на полуфиналите на Australian Open, след като постигна два пробива срещу 27-годишния му съперник. Вукич поведе с 3:0 във втората част, но Ноле спечели следващите три гейма и изравни резултата. Австралиецът стигна до успеха в сета след още един пробив в своя полза в 12-ия гейм.

Джокович, който има пет титли от Индиън Уелс, направи пробив в петия гейм на третата част, с което си отвори пътя към победата. Успехът дойде в деветия гейм след още един пробив в сервиса на Александър Вукич и при втория мачбол. В следващия кръг Новак Джокович ще се изправи срещу участващия в основната схема като щастлив губещ Лука Нарди (Италия), който победи китаеца Джиджен Джан с 6:3, 3:6, 6:3.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!