Битката в днешните полуфинали на “Уимбълдън” при мъжете ще се пренесе и на трибуните. От тях палци ще стискат половинките на тенисистите. Първата среща за деня е между фаворита за титла Роджър Федерер и Томи Хаас, а след тях излизат Анди Родик и местната надежда Анди Мъри.

Две 21-годишни красавици ще стискат палци за състезателите с еднакви имена. Едната е въплъщение на американската мечта – модел на бански костюми, а другата е типичната английска роза. 

”Видях жена си в списание”, спомня си Родик. Това се случва през 2006 година. Тенисистът е толкова очарован от Бруклин Декър, че не оставя агента си на мира, докато не му намери телефона й. През април Бруклин го отведе пред олтара, а преди това му отне имиджа на плейбой. Сред предишните му завоевания бяха различни известни красавици, сред които Мария Шарапова, актрисата Манди Мур и Парис Хилтън.

По телефона сваля приятелката си Ким Сиърс и Анди Мъри. Бащата на момичето е треньор по тенис и те се запознават на турнир. Анди я бомбандира със съобщения, докато се съгласи да излезе с него. Ким се отказва от следването си, за да е винаги до Анди (на втората снимка е с майка му). Когато го няма я утешават плюшените й играчки – Мечо Пух, Тигър и Йори.

Преди Ким и Бруклин на трибуните ще седнат Мирка Вавринец и актрисата Сара Фостър.

Мирка не пропуска мач на съпруга си Роджър Федерер, с когото се ожениха преди няколко седмици, макар че е в напреднала бременност. Новината за детето коренно промени швейцареца, който има шанс да спечели втора титла от “Големия шлем” в рамките на два месеца. Мирка е бивша тенисистка от топ 100, отказала се заради контузия. Според мнозина именно тя е причината за успеха на Роджър.

Симпатиите на трибуните ще са за Мирка и коремчето й. Конкуренция ще й прави ослепителната Сара Фостър. Актрисата и бивша манекенка е в топ 10 на най-секссапилните жени за 2005-а. Може би това кара Томи Хаас да й предложи брак на следващата година./БЛИЦ