Бившата аржентинска тенисистка Виктория Ванучи засне фотосесия, караща и най-импотентните мъже да настръхнат. Снимките за декемврийския брой на списание Hombre са подобни на онези, които южноамериканката направи преди време за престижния "Плейбой". Тогава обаче тя все още беше само годеница на бившия нападател на Ривър Плейт Кристиан Гастон Фабиани, а по-късно двамата се ожениха.
Аржентинската преса твърди, че Канибала бил бесен на съпругата си за голата фотосесия, въпреки че според официалната версия той нямал нищо против. Футболистът изживява труден период в момента, тъй като наемът му в Ривър Плейт изтече и ръководството на клуба реши да се откаже от услугите му. Голмайсторът е собственост на румънския ЧФР Клуж, но няма никакво желание да играе в северната ни съседка.
"Съгласих се да направя снимките, защото ме увериха, че ще бъдат супер секси. Така и стана. Обичам да съм сексапилна и да се харесвам на мъжете", обясни красавицата.
Вики бе принудена да се откаже от спорта заради сериозна травма в гърба. Преди да попадне в лапите на Канибала секси дамата имаше връзка с колегата си от корта Давид Налбандян.