Президентът на българската федерация по тенис Стефан Цветков упорито не отговаря на многобройните повиквания на БЛИЦ. Търсим го, за да коментира случая с Григор Димитров. Нашата агенция разкри, че има завера срещу Цветков и най-логичното е да му дадем думата. Той обаче не вдига телефона си, въпреки че вчера го търсихме над 10 пъти, изпращайки му включително и съобщения.

В ранния следобед все пак осъществихме връзка с номера на Цветков, но от другата страна на линията беше човек от неговото обкръжение. Помолихме му да му предаде, че сме го търсили и уговорката беше да се чуем най-късно до днес на обяд. Босът на федерацията по тенис обаче продължава да се крие.

Защо не отговаряте, г-н Цветков? Защо не искате да излезете пред най-четената медия и да разкриете какво се случва? Има ли наистина противоречия между вас и мениджъра на Григор Димитров – Георги Стоименов. Силните мъже излизат наяве и отговарят на всички въпроси. А те не са един и два... И са от изключително значение за случващото се във федерацията. Или вероятно ще се опитате да замажете проблема, който съществува. По-добре така, отколкото да мълчите. Мълчанието е знак на слабост...
БЛИЦ СПОРТ