Роджър Федерер ще има сериозна подкрепа на заключителния Мастърс в Лондон. Лидерът в световната ранглиста в тениса пристигна в английската столица със съпругата си Мирка и двете близначки – Мила Роуз и Шарлийн Рива, който нямат четири месеца.

„Мирка доста често се буди през нощта, децата също. Ако трябва да съм честен, това не ми помага да се наспя, а напротив – често се будя и аз. Колко често децата се будят през нощта? Бих казал доста. Ако едната спи, то другата задължително е будна. Колко хубаво би било, ако и двете спяха по едно и също време”, пошегува се Федерер.

„Имаше време, особено в началото, когато и аз ставах посред нощ и помагах с пелените и другите работи. Сега вече мисля, че успяхме да изградим правилния ред. Опитвам се да направя колкото се може повече, за да помогна на Мирка. И двамата искаме да държим дъщеричките си на ръце колкото се може повече, защото и двамата вярваме, че за децата е много важно мама и тате винаги да са наблизо”, продължи швейцарецът и каза, че никога досега не е бил толкова щастлив./БЛИЦ