ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!
Григор Димитров се е разделил с американската екипировка "Nike", с която играеше десетина години. Най-добрият български тенисист отскоро се облича с друга популярна марка за спортни дрехи - "Lacoste".  Най-известните лица в тениса, рекламиращи френската компания за облекло, са Новак Джокович и Даниил Медведев.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Гришо ще излезе за втори път с "Lacoste" във втория кръг на "Ролан Гарос". Там той ще се изправи срещу финландския тенисист Емил Русувуори, който се справи с  Грегоар Барер с 6:2, (7)6:7, 5:7, 6:1, 6:4 след 4 часа и 17 минути .

Във връзка с промяната Гришо пусна клип в Инстаграм, на който тренира усърдно. На видеото ясно се вижда новата екипировка на хасовлията. 

"Lacoste съчетава в себе си страст, представяне, доблестна игра и свободно мислене. Lacoste и елегантност вървят ръка за ръка. Забележителното влияние на "крокодила" върху тениса и неизменна част от историята на нашия спорт. Винаги съм имал интерес към стила и модата. Обичам да излизам на корта с елегантен екип, в който се чувствам готов да играя със стил", споделя Григор Димитров.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lacoste (@lacoste)