Григор Димитров и неговият мениджър Георги Стоименов вече са напреднали в идеята си да построят бизнес сграда на паркинга на комплекс „Малееви“, близо до Борисовата градина. БЛИЦ възпламени бомба с горещата новина преди около месец, а сега тя намира реалното си потвърждение.

Работници вече са оградили част от местата за паркиране в спортното съоръжение на Берберянката. Нейната средна дъщеря Катя е омъжена за агента на Гришо – Стоименов, което е бетонирало любовно-финансовата връзка и я е допълнило откъм финикийски знаци. Възпитаникът на ХТИ може да не е успял да стане тенисист, но има безспорен талант за бързи пари. Браво!

Очаква се за около година новата сграда да бъде вдигната, а след като се напълни със заможни наематели, да носи на собствениците минимум по 100 000 евро на месец от наеми.
По тази причина Берберянката е решила да разшири дейността си и да пренесе част от нея в квартала на Драгалевския старец Иван Костов – „Драгалевци“. Така хем ще е по-близо до нейния ментор, хем ще диша чист въздух, хем ще получава огромни пари от кортове, които ще бъдат построени от друг, а тя има намерение да вземе на концесия за 20 години.

Така Берберянката и Гришо ще имат две дойни крави – едната от комплекса в „Лозенец“, а другата от „Драгалевци“.

Това обаче явно не е задоволило апетита на Григор Димитров, Берберянката и компания.

Гладните за пари люде искат от държавата да им подари 30 декара земя, но ако може в апетитен район, за да може, след като вдигнат върху нея тенис кортове, те да бъдат посещавани от заможни наши сънародници, а не от хора, които си броят стотинките, да кажем като Елена Костова, която се оплака, че парите й за хляб и мляко не стигнали заради запора на пенсията й в КТБ.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Няма лошо двете тенис фамилии да се обогатяват с финансови потоци, все едно, че ще ги занесат Горе.

Но! Поне да бяха помогнали на националния отбор по тенис, като му предоставят безплатни кортове за тренировки. Няма такова нещо.

Тогава Берберянката можеше да спонсорира едно българско момиче или момче по пътя към световния тенис. Такова нещо от нея е равносилно на подвиг, за който тя няма да е готова и през следващите си 70 години.

И как да е иначе, като гледа от своя идол от „Драгалевци“, който с лекота може да си напазарува целия квартал.