Всички фенове, закупили билет за Sofia Open 2019, получават специален подарък от официалния партньор на турнира Asics – 30% отстъпка в магазините на компанията за спортна екипировка. 

„Тенисът е един от основните спортове за Asics заедно с бяганията и волейболът. За компанията е чест и гордост да бъдем част от това толкова престижно събитие от календара на АТР“, заяви Любо Ганев, представител на компанията за България. 

В събота (29 декември) ще има и специална изненада в магазина на Asics в Paradise Center в София – след 18 часа Димитър Кузманов ще раздава автографи върху специални картички за участието си на Sofia Open 2019, а трима от дошлите за снимка и автограф с Мико ще си тръгнат още по-щастливи от всички, тъй като Asics ще подари три чифта маратонки за тенис.

От 17 часа Димитър Кузманов ще зарадва деца, като ще играе тенис с тях на специално изграден мини корт край водна сцена в Paradise Center, а след това е сесията за автографи. 

На 29 декември в магазина на Asics в мола ще може да си купите и билет за Sofia Open 2019 и директно да се възползвате от атрактивната отстъпка от 30% за спортни стоки.