Антъни Генов (ТК Авеню, Бургас) спечели титлата на двойки на турнира за юноши и девойки от четвърта категория на ITF в Испания. Във финала поставените под №2 Генов и Виктор Йович от Сърбия победиха с 6:4, 6:4 първите поставени Фин Куенклер и Милан Велте от Германия.

На сингъл Антъни остана на крачка от финала. На полуфиналите поставеният под №7 брат на футболиста на Ботев (Враца) Даниел Генов отстъпи с 3:6, 5:7 на Ноа Лопес от Швейцария.

През следващата седмица Антъни Генов ще играе на турнира за юноши от втора категория ITF в Понтеведра (Испания).

През месеците ноември и декември Антъни ще бъде част от отбора на ITF до 18 г. за турнири в Мексико и САЩ. Генов ще участва в четири турнира. От 8 до 12 ноември нашете момче ще бъде част от тренировъчен подготвителен лагер в Мексико. След това Антъни ще вземе участие в два турнира в Мексико. От 26 ноември Генов ще участва в турнира "Еди Хер" в САЩ. 

Това международно състезание е сред най-силните в света за възрастовите групи от 12 до 18 годишна възраст. От 3 декември Антъни ще участва на неофициалното световно първенство по тенис за юноши и девойки "Ориндж Боул". Инициативата е финансирана от фонда за развитие на Гранд шлем държавите. Избирането на състезатели в престижния отбор става възможно с покриването на редица критерии от тяхна страна.