ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Първата българска победа на Sofia Open 2023 е факт. Младоците Янаки Милев и Пьотр Нестеров изиграха страхотен мач при двойките и се класираха за 1/4-финалите. Националите ни за Купа "Дейвис", които получиха "уайлд кард" за участие в надпреварата, успяха да елиминират с 6:3, 6:4 защитаващия титлата си при дуетите в българската столица Давид Вега Ернандес и партньорa му през този сезон Иниго Сервантес. Мачът се игра на корт 1 в "Арена София" и продължи 65 минути.

19-годишният Милев и 20-годишният Нестеров сервираха на висота, като за целия двубой не позволиха на опонентите им да стигнат до точка за пробив. В същото време българите успяха по веднъж на сет да пробият подаването на опонентите си и се поздравиха със заслужен успех.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

За втора поредна година Милев и Нестеров достигат до четвъртфиналите при дуетите на Sofia Open. Миналия сезон в първия кръг те победиха с 6:4, 6:4 американците Джейми и Джак Ванс.

Съперниците на Милев и Нестеров на четвъртфиналите на Sofia Open 2023 ще бъдат определени от двубоя между Гонсало Ескобар (Еквадор) / Александър Недовясов (Казахстан) - Алекзандер Ерлер (Австрия) / Лукас Мийдлер (Австрия).