Григор Димитров ще играе отново за България и това ще се случи на новия турнир ATP Cup през януари в Австралия. Това стана ясно от пресконференцията на тенис звездата в София, завършила преди минути. Гришо се среща с родните медии, след като приключи изявите си за тази година с полуфинал на Мастърса в Париж.

"Очаквам с нетърпение да играя на ATP Cup, където ще бъда играещ капитан. Нямам търпение да започна тази подготовка. Радвам се за младите момчета, които ще дойдат с мен и за това, че ще бъдем едни от първите участници.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Все още предстоят много разговори. Искам да разбера къде са точно момчетата, кога и къде ще тренират. Моята подготовка най-вероятно ще е в Монако. АTP Cup помага на всички. В Австралия е, всички сме там в този етап на годината. Към момента съвпада с плановете ми и според мен е прекрасно събитие. Радвам се, че ще можем да играем и с другите момчета", каза Григор пред журналистите.

Новината за завръщането на Гришо със сигурност ще зарадва всички в България, които обичат тениса и Григор Димитров. 
"Браво на него! Доказа, че не е забравил, че е българин! Стискаме му палци", е един от първите коментари,  които веднага се появи в социалните мрежи.