Руският тенисист Николай Давиденко, който загуби от Робин Сьодерлинг в четвъртфиналите на „Ролан Гарос”, заяви че вероятно ще пропусне турнира Queen’s Club, който стартира две седмици преди началото на "Уимбълдън".

„Направих всичко възможно да уредя визата си още миналата седмица. Трябваше да се явя в посолството, но тогава ми се наложи да играя три дни поред. Ако си спомняте правилно не успях да доиграя един от мачовете си и трябваше да играя на следващия ден. Поради тази причина закъснях, а този понеделник във Франция бе почивен ден. Направих още един опит ден по-късно, но тогава получих отговор, че процесът ще отнеме десет дни. Това означава, че ще имам сериозни проблеми, защото турнира започва в понеделник, а визата ми ще е готова едва в края на следващата седмица. Не знам какво ще правя, първият ми мач е в понеделник”, оплака се Давиденко.

В турнира с уайлд кард участва и Григор Димитров. Като юношески шампион от "Уимбълдън" за миналата година той ще участва в турнира при мъжете./БЛИЦ