ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Американският президент Джо Байдън ще нанесе съкрушителен удар на Новак Джокович. Според в. „Дейли Мейл“, държавният глава на САЩ ще се вслуша в препоръките на Центъра за инфекциозни болести и ще забрани влизането в страната на всички лица, които не са били ваксинирани срещу Covid-19. Това означава, че Джокера няма да може да вземе участие на US Open (28 август-10 септември).

Световният №1 пропусна два турнира от сериите „Мастърс“ в Съединените щати през март. 35-годишният сърбин не взе участие в Индиън Уелс и Маями, тъй като не се е подлагал на имунизация срещу коронавирус.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Считаше се, че на 11 май в САЩ ще бъдат премахнати ограниченията за влизане в страната, свързани с Covid-19. Сега обаче са се появили препоръки от Центъра за инфекциозни болести, който със специален доклад посочва, че подобно решение ще бъде прибързано.

Редица държави по света се отказаха от ограниченията за неваксинирани срещу коронавирус. Вече са изключително малко страните, които продължават да спазват подобни лимити. Сред тях са Ангола и Индонезия.

Както е известно, Новак Джокович отказа да играе на течащия в момента турнир от сериите „Мастърс“ в Мадрид заради контузия. Очаква се той да участва на предстоящата надпревара в Рим (9-21 май), както и на „Ролан Гарос“ (28 май-11 юни).

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК