ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Новак Джокович спечели турнира в Аделаида и се завърна триумфално в Австралия след големия скандал преди година, когато не беше допуснат до територията на страната и депортиран заради опит да заобиколи правилата, задължаващи всички пристигащи в страната да имат поставена ваксина за коронавирус или да са преболедували в последните няколко месеца.

По време на финала срещу Себастиан Корда, спечелен от Джокера с 6:7 (8), 7:6 (3), 6:4, 35-годишният сърбин в един момент се вбеси и се разкрещя на хората от своя щаб. Това стана в края на първия сет и камерите уловиха как крещи на италиански.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Изчезвай, изчезвай! Да, точно ти!“, викна ядосаният Ноле към агента си Едоардо Арталди. Изглежда, че сърбинът е бил ядосан и на своя брат Марко, който също напусна корта.

След края на мача Джокович се извини за постъпката си.

„Искам да благодаря на екипа си, че ме търпи както в добрите, така и в лошите времена. Днес не им е било особено забавно с мен, но оценявам факта, че са тук. Брат ми Марко е тук, а с него не се виждаме много често. Благодаря ти, че дойде, Маре, обичам те!“, заяви Джокера.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК