Новак Джокович с лекота се класира за четвъртия кръг на US Open, след като се наложи с 6:3, 6:3, 6:1 над Ян-Ленард Щруф за един час и 42 минути на корта. За Ноле това е 29-а поредна победа и общо 26-а от началото на 2020 г.

Сърбинът е големият фаворит за спечелването на Откритото първенство на САЩ. Ако триумфира на кортовете в Ню Йорк той ще има 18 титли от Големия шлем, на една зад Рафаел Надал и на две зад Роджър Федерер.

Джокович позволи на съперника си да стигне до едва четири възможности за пробив по време на мача, но не му даде шанс да спечели нито една от тях. Сърбинът от своя страна пет пъти направи брейк в подаването на германския си съперник.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Както показва резултатът, Джокера имаше пълно предимство на корта. Ян-Ленард Щруф имаше по-добри резултати само в два статистически показателя – асове (8 срещу 4) и двойни грешки (3 срещу 5).

Така Новак Джокович достигна до своята победа №600 на твърди кортове и за 13-и пореден път ще участва в мачове от втората седмица на US Open.

Следващият му съперник ще бъде поставеният под №20 Пабло Карено Буста, който записа успех с 6:4, 6:3, 6:2 над Рикардас Беранскис