ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новак Джокович продължава атаката на 25-ата си титла от Големия шлем, а в същото време успешно защитава трофея си от миналата година на Australian Open. Сърбинът се класира за четвъртфиналите в Мелбърн, след като записа убедителна победа 6:0, 6:0, 6:3 над французина Адриан Манарино, който през есента спечели Sofia Open. Срещата продължи общо 106 минути.

Това беше 32-ра поредна победа за Ноле на Australian Open. Той няма загубен мач на турнира от шест години. Сърбинът спечели титлата от Откритото първенство на Австралия през 2019, 2020, 2021 и 2023 г. През 2022 г. той не беше допуснат до участие заради отказа му да се ваксинира срещу коронавирус.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Джокера напълно доминираше на корта през първите два сета. Още в първия гейм на мача той трябваше да спаси две точки за пробив, но до края на частта направи три брейка в подаването на френския си съперник и не допусна нови възможности за пробив.

Във втората част Новак Джокович направи нови три пробива, като в третия гейм му се наложи да парира един брейкбол. Манарино спечели първия си гейм в мача едва за 1:1 в третия сет. След това той допусна пробив, който се оказа решителен за изхода на третата част и на мача.

На четвъртфиналите Ноле ще се изправи срещу победителя от мача между Стефанос Циципас (Гърция) и Тейлър Фритц (САЩ).

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАЧОВЕТЕ НА AUSTRALIAN OPEN ПРИ МЪЖЕТЕ – ТУК
РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАЧОВЕТЕ НА AUSTRALIAN OPEN ПРИ ЖЕНИТЕ – ТУК