ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Актуалният шампион Новак Джокович се озори леко и надви австралиеца Джордан Томпсън с 6:3, 7:6 (4), 7:5 за 2 часа и 29 минути игра на централния корт, класирайки се за третия кръг на "Уимбълдън". Легендарният сръбски тенисист записа юбилейна победа №30 в най-престижния турнир на трева, достигайки невероятните 350 спечелени мача в турнирите от "Големия шлем".

Ноле проби световния №70 в седмия гейм на първия сет и след това го спечели с 6:3, но във втората част австралиецът поизпоти здравата сърбина, който не успя да пробие при 2:2 и 3:3. Така се стигна до тайбрек, в който все пак Джокера спечели с 6-4 точки и дръпна сериозно в резултата.

Третият сет бе на път да се развие по аналогичен начин като втория, след като в първите 11 гейма никой не стигна до пробив. При 6:5 в своя полза обаче Джокович стигна до мачбол и не пропусна чудесния шанс да затвори мача.

Сърбинът ще се изправи срещу победителя измежду Томас Мартин Ечевери и Стан Вавринка, който ще се изиграе на 6 юли.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Световният номер 9 Тайлър Фриц пък се справи с германеца Яник Ханфман в 5-геймов мач, продължил над малко над три часа. Американецът успя да победи своя опонент с 6:4, 2:6, 4:6, 7:5, 6:3. Фриц ще премери сили с шведа Микаел Умер в следващата фаза.

Холгер Руне пък надви британеца Джордж Лофхагън със 7:6(4), 6:3, 6:2 за два часа и 6 минути.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

РЕЗУЛТАТИ И ПРОГРАМА НА "УИМБЪЛДЪН" ПРИ МЪЖЕТЕ

РЕЗУЛТАТИ И ПРОГРАМА НА "УИМБЪЛДЪН" ПРИ ДАМИТЕ