Световният №1 в тениса Новак Джокович коментира инцидента от снощи, когато пострада след победата си с 6:3, 6:1 над Корентен Муте на Мастърс турнира в Рим. Ноле надделя срещу французина в откриващия си двубой в надпреварата, но след края му се случи нещо много неприятно. 

Ужас! Нападнаха и окървавиха Джокович ВИДЕО

Докато раздаваше автографи на зрителите на централния корт, Ноле беше ударен в главата от алуминиев термос и се строполи на земята. Рекордьорът по титли от Големия шлем беше разкървавен и се наложи лекарите да се погрижат за него. 

Впоследствие организаторите увериха, че всичко със здравето на Джокович е наред.

"Благодаря ви за загрижените съобщения. Това беше инцидент и се чувствам добре, докато си почивам в хотела с пакет с лед. Ще се видим в неделя", написа Джокович в социалните мрежи.

От появили се кадри се вижда, че бутилката изпада от раницата на фен на Ноле, който се е надвесил над него, за да му поиска автограф. 

След това Джокера демонстрира чувството си за хумор и се появи с велосипедна каска на главата за днешната си тренировка на кортове в Рим. Сърбинът публикува видео на собствения си профил в "Х" и написа: "Този път дойдох подготвен".

В следващия кръг Джокович ще срещне утре Алехандло Табильо. Чилиецът e №32 в световнатa ранглиста.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!