ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Новак Джокович се завърна преди броени часове в Австралия, почти година след депортирането му от страната. Сърбинът кацна в Аделаида за участието му в тамошната надпревара, стартираща в неделя. Australian Open пък започва на 16 януари. В Мелбърн Ноле ще преследва рекордна десета титла и при триумф ще изравни лидера по титли от Шлема Рафаел Надал, който е с 22 отличия. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Припомняме, че тригодишната забрана на сърбина за получаване на виза за Австралия бе премахната през ноември, след като той бе депортиран през януари на последното издание на Australian Open. 

Тогава визата на Джокович беше анулирана заради липсата на ваксинация срещу коронавирус. Впоследствие Австралия свали изискването си за чужденци да покажат доказателство за ваксинация срещу вируса.

Турнирният директор Крейг Тайли приветства Джокович и обясни, че се надява местните фенове да го посрещнат топло.

"Приветстваме го обратно в Австралия. Преди малко той кацна в Аделаида и смятам, че отново ще бъде основен фаворит за титлата. Имам огромна увереност у австралийското общество. Вярвам, че ще го приемат радушно и няма да има недоволни", каза Крейг Тайли. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!