ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Новак Джокович написа трогателна публикация в социалните мрежи по повод решението на един от големите си съперници в тениса Роджър Федерер да прекрати състезателната си кариера.

Сърбинът определи Федерер, като човек, който е помогнал на самия него да стигне до върха в тениса и му пожела семейно щастие извън корта.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Роджър, трудно е да е видя този ден и да изразя с думи всичко, което сме споделили заедно в този спорт", написа в Instagram Джокович, който надмина броя на Федерер от 20 турнира от Големия шлем, когато спечели титлата на Уимбълдън тази година.

"Повече от десетилетие на невероятни моменти и битки, за които да си спомняме. Твоята кариера даде тон за това какво означава да постигнеш съвършенство и да играеш с почтеност и уравновесеност.

За мен е чест да те познавам на и извън корта. Знам, че тази нова глава ще разкрие невероятни неща за теб, Мирка, децата, всички твои близки и феновете. От нашето семейство към вашето ви желаем много радост, здраве и просперитет в бъдеще", написа още Джокович.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК