ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Новак Джокович обвини британски фенове в неуважение след победата на Сърбия над Великобритания на четвъртфиналите в турнира за купа "Дейвис".

Някои запалянковци в Малага, Испания, започнаха да дразнят Ноле при успеха му в два сета над Камерън Нори. Рекордьорът по титли в Шлема ги призова да млъкнат, след като те опитаха да заглушат интервюто му на корта, барабанейки силно.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Ще спим добре тази вечер, продължавайте, продължавайте", обърна се той към феновете. А след това каза още: "Научете се как да уважавате играчите. Млъкнете! Бъдете тихи!"

Джокович влезе в пререкания с британските фенове още по време на мача. Той отпразнува спечелването на първия сет с въздушна целувка към зрител, който се опитваше да го разсейва. По-късно сложи ръката си зад ухото и се обърна към привържениците на противника – жест, който Джокович е правил неведнъж.

" Нормално е понякога феновете да прекрачват границата. Искам да кажа, те могат да правят каквото си искат, но аз ще отговоря на това. Те се опитваха да ме дразнят през целия мач, така че да, накрая си поговорихме малко", коментираН оле.

Първата ракета на Сърбия при мъжете каза още, че не се е чувствал свеж след дългия сезон, но е искал да приключи годината, помагайки на родината си в отборния турнир.

На полуфиналите Сърбия среща Италия, а в другия мач Австралия играе днес Финландия.