Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Новата надежда на българския тенис Алекс Донски преживя неприятен инцидент преди няколко дни, научи БЛИЦ. 20-годишният наследник на Григор Димитров остана без модерния си GSM след като се вози на такси в центъра на София.

Младият талант пътувал в кола на "Евролийз" от Боянската църква до столичен хотел. Когато слязъл от жълтия автомобил с ужас установил, че е останал без мобилния си телефон марка "Самсунг" S9.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Реагирах веднага. Обадих се на диспечерите на фирма "Евролийз" и обясних, че ми няма GSM-а. От там ми казаха, че ще проверят случая и ще ми звъннат, ако намерят телефона. Това обаче не се случи и аз се обърнах към полицията", обясни пред БЛИЦ Алекс Донски.

Младият мъж, който преди 2 години се върна от Монреал, където живее със семейството си, за да се състезава професионално и да защитава честта на България е разочарован от случилото се, но вярва на честните мъже и жени, които работят в българската полиция.

"Когато подадох жалба в 4 Районно управления, полицаите се отнесоха много любезно. Убеден съм, че те ще си свършат работата професионално и ще открият моят мобилен телефон, в който освен много контакти има много ценни спомени за мен и любимите ми хора", допълни пред БЛИЦ талантът, който е двукратен пореден републикански шампион по тенис в зала.

Донски ще съдейства на полицията за установяване на извършителя на кражбата и е готов да предостави на органите на реда допълнителни доказателства.

Ивайло КРАЧУНОВ