Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Голямата част от специалистите и международните сайтове коментираха какви са шансовете на Григор Димитров срещу Стан Вавринка след изтегления жребий за първия кръг на US Оpen. Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP) дори определи двубоя за най-интересен на старта на надпреварата. Най-добрият български тенисист започва турнира под №8 в основната схема, а швейцарецът в 101-и в световната ранглиста и ще участва с „уайлд кард“ като трикратен шампион след отсъствие от кортовете заради травма.

Американското издание Tennis World USA анализира, че Гришо е изтеглил изключително тежък жребий на втори пореден турнир от „Големия шлем“, след като отпадна от Вавринка на старта и на „Уимбълдън“ това лято.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Това е наистина тежък удар по Григор, който имаше огромна нужда от лесен жребий, за да върне сезона си в правилния коловоз. През миналата година българинът беше с баланс от 49 победи и 19 загуби и спечели финалния Мастърс за годината в Лондон. Но през настоящата година се мъчи ужасяващо и балансът му е 22 успеха и 15 поражения", пише изданието в анализа си.

"И за да станат още по-ужасни нещата за него, Стан вече набира все по-голяма скорост. Та след като българинът не успя да победи швейцареца в момента, в който той нямаше никаква увереност в себе си на Уимбълдън, то как очаквате да го направи в момент, когато Вавринка вече започва да вярва в себе си, че пак ще е старата заплаха за фаворитите", допълват от специализираната медия.