ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава да улеснява своите верни читатели, предоставяйки им възможност да гледат директно с картина събития от света на спорта.

Тенис сблъсъците от "Уимбълдън" продължават и днес. Има мачове, които заслужават вниманието на феновете. На централен корт един след друг играят Виктория Азаренка - Флавия Пенета, Цонга - Гулбис и Федерер - Стаховски. На корт №1 е Анди Мъри - Йен Хсун Лу. С БЛИЦ може да проследите и поредния двубой на "нашата" Мария Шарапова. Половинката на Григор Димитров играе срещу Мишел Ларчер де Брито на корт №2, трети мач.

Григор Димитров играе на двойки с партньора си Райън Нилсен. Двамата излизат на корт №14, в четвърти мач, двубоите на корта започват към 13:30 часа. Димитров/Нилсен ще играят срещу Троицки/Томич. Ще се опитаме да ви предоставим линк и за този двубой. Цветана Пиронкова също потегля на двойки заедно с Янина Викмайер. Двете ще се изправят срещу тандема Кийс/Мелани Уден. Двубоят е на корт №8, който обаче не е телевизионен.

Днес от 22:00 часа е първият полуфинал в турнира за Купата на Конфедерациите между южноамериканските колоси Бразилия и Уругвай. Неймар срещу Кавани и Луис Суарес, заслужава си.

Вече имаме нова рубрика "BLITZ TV", която се намира вдясно в сайта. В нея всеки ден ще намирате по-важните спортни събития, към които ще даваме линкове, за да може да ги наблюдавате директно с картина.

УИМБЪЛДЪН
13:30 часа, Азаренка - Пенета - ТУК
13:30 часа, Бенето - Вердаско - ТУК
13:30 часа, Хюит - Браун - ТУК
13:30 часа, Янович - Щепанек - ТУК
13:30 часа, Ксие - Ализе Корне - ТУК

(Очаквайте по-късно линкове за останалите мачове, включително и на двойки на Григор Димитров, както и на Мария Шарапова)

ФУТБОЛ
18:00 часа,
Световно за младежи до 20 години, Чили - Англия - ТУК
18:00 часа,
Световно за младежи до 20 години, Нова Зеландия - Уругвай - ТУК
21:00 часа,
Световно за младежи до 20 години, Хърватия - Узбекистан - ТУК
21:00 часа,
Световно за младежи до 20 години, Ирак - Египет - ТУК
22:00 часа
, Купа на Конфедерациите, Бразилия - Уругвай - ТУК