ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Организаторите на турнира по тенис Sofia Open и Българската федерация по тенис разпространиха позиция относно бъдещето на надпреварата, която е в конфликт с датите за мачовете от Купа Дейвис, където през февруари 2023 година България ще гостува на Нова Зеландия в мач за влизане в Световна група I на турнира.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Sofia Open иска да внесе яснота заради всички съмнения, породени от информация, която в момента циркулира в медиите. В публикувания календар на АТП за 2023 година датите на Купа Дейвис са в конфликт със Sofia Open. Това създава проблем за Sofia Open, тъй като през февруари 2023 година националния отбор на България ще гостува на Нова Зеландия в мач за влизане в Световна група I на Купа Дейвис", се казва в съобщението.

"В този контекст се извършва текущо преструктуриране на календара и АТП е в дискусии с партньорите на Sofia Open – Brandplus и Българската федерация по тенис. Официално ще информираме обществеността за решението и бъдещето на Sofia Open веднага след като тази информация стане достъпна за разкриване и споделяне с всички. Благодарим за търпението и разбирането по този въпрос", завършва официалната позиция.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК