Пореден скандал заради нежеланието на Новак Джокович да се ваксинира срещу коронавирус е на път да разтърси света. Този път причината са правилата в САЩ, които не позволяват влизането на територията на страната лица, които не са се подложили на имунизационния процес.

Заради това Ноле няма да може да участва на US Open. Вчера стана ясно, че президентът на САЩ Джо Байдън е дал положителен тест за коронавирус. В тази връзка се появи видео, на което държавният глава сваля предпазната си марка по време на реч, за да се изкашля. Това предизвика гнева на едно от най-популярните лица в „Туитър“.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Кой е по-опасен за американците? Здравият и неваксиниран Джокович или болният от коронавирус Байдън, който си сваля маската, за да кашля и да разпространява заразата“, попита Ави Йемини, който има 320 000 последователи.

Йемини беше едно от малцината популярни лица в социалните мрежи, които в началото на годината постоянно защитаваше Новак Джокович покрай сагата с неговото недопускане до участие в Australian Open. Тогава сърбинът беше лишен от правото да играе в Австралия заради липсата на ваксина срещу коронавирус.