Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Огромен световен скандал, свързан с популярен тенисист и футболист, изригна. Роджър Федерер скочи на звездата на Барселона Жерар Пике. Защитникът на испанския национален отбор е част от инвестиционната група „Космос”, която пое контрола върху тенис-турнира „Дейвид къп” и иска да направи големи промени.

Преди време Пике заяви, че тазгодишното издание на надпреварата ще остане през месец ноември. В началото на седмицата обаче Жерар съобщи, че се прави всичко възможно турнирът да се проведе през септември. И уточни, че за целта се е консултирал с някои от водещите тенисисти.

Тази промяна обаче ще доведе до конфликт с турнира „Лейвър къп”, който е разработен от Федерер и агента му Тони Годсик. Двамата отдавна са планирали въпросната надпревара да е от 20 до 20 септември, което съвпада с идеята на Пике за „Дейвид къп”.
Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)  
Федерер, минаващ за кротък човек, реагира много остро и нападна здраво централния защитник на Барселона.

„Този човек трябва да е много внимателен! Много е странно някакъв си футболист да идва и да се намесва в нашия свят! „Дейвид къп” не трябва да се превръща в „Пике къп”. Категоричен съм”, отсече Маестрото.

Все още липсва реакцията на Жерар и хората от инвестиционна група „Космос”.