Григор Димитров се подготвя усилено за старта на турнира ATP 500 във Вашингтон. Най-добрият български тенисист проведе неделната си тренировка не с кого да е, а с голямата звезда Рафаел Надал. На турнира във Вашингтон испанецът ще се завърне на корта за пръв път след отпадането си на полуфинала на "Ролан Гарос". За Надал това ще бъде дебют в надпреварата в американската столица, докато за Григор това е шесто участие.

За радост на местните фенове Димитров и Надал проведоха съвместна тренировка на централния корт, като заниманието бе открито за зрители. Сред тях беше и един от най-големите почитатели на Гришо - Даниел Дженев, който показа кадри в социалната мрежа. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Димитров и Надал биха могли да се изправят един срещу друг чак полуфиналите във Вашингтон. Испанецът е водач на схемата и ще започне участието си срещу Джак Сок или Йошихито Нишиока, докато първата ни ракета очаква Иля Ивашка или Егор Герасимов във втори кръг.

Припомняме, че Григор пропусна турнирите в Лос Кабос и Атланта, а ето, че сега Надал му помага да вдигне самочувствието си преди надпреварата във Вашингтон.