Първата ракета на България при дамите Цветана Пиронкова стартира годината с 5 поредни победи и участие в основната схема на Откритото първенство на Австралия, където обаче претърпя поражение от намиращата се във феноменална форма тайванка Су-Вей Сие. Това беше и последната поява на корта на пловдивчанката от тогава насам.

Цвети бе намерила място в квалификациите на турнирите в Дубай и Санкт Петербург, съответно от категориите WTA 1000 и WTA 500, но се оттегли и от двете надпревари. 

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Имаше въпросителни и около участието й на Мастърса в Маями, но тя публикува снимки от американския град, което означава, че по всяка вероятност ще се включи в пресявките. Тегленето на жребия за турнира ще се състои в неделя, като двубоите от квалификациите ще се играят на 22 и 23 март, а тези от основната схема ще стартират на 24-ти.

Нашето момиче не може да се похвали с впечатляващи резултати във Флорида, тъй като най-доброто ѝ постижение там е достигането до трети кръг през 2014 г., когато отстъпи на Анджелик Кербер. 

Междувременно Пиронкова се показа и от "Хард Рок стейдиъм", а клипчето й в "Инстаграм" прикова вниманието. На зеления килим Цвети демонстрира умения с футболната топка, правейки с лекота доста на брой крачета:

 

Цвети Пиронкова показа завидни умения и с футболната топка ;) 
https://blitz.bg/sport/tenis/goreshcha-novina-za-tsveti-pironkova-snimki_471893.html

Публикувахте от Blitz Sport в Събота, 20 март 2021 г.