ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви след победата над Карен Хачанов с 6:7(3), 6:4, 7:6(5) след точно 3 часа игра на полуфинала на турнира в Марсилия, че е щастлив от класирането си за финала и това е важно за него.

„В първия сет той ме надигра, направих много грешки и търсех играта си, но продължавах да се боря“, сподели Димитров веднага след срещата.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Ядосвах се на себе си, защото ударите ми не бяха на достатъчно високо ниво. Непрекъснато догонвах и изоставах. Няколко точки направиха разликата. Това беше невероятна психическа битка и за двамата. Аз продължавах да вярвам, да оставам в мача и се опитах да спечеля. Няма нито един лош играч, с който да съм играл напоследък“, продължи Григор.

„Щастлив съм, че съм на финала. Това е важно за мен. Този мач също е много важен мач за мен. Този тип мачове са много важни, когато не играеш най-добрия си тенис, но успееш да спечелиш. Очаквам публиката да е срещу мен на финала, но това е ОК, няма проблем. Благодаря на публиката, че ме подкрепи днес и нека заедно се насладим на утрешния финал“, каза още Димитров.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!