Първата ни ракета Григор Димитров призна, че е разочарован от загубата си от Ксавие Малис на старта на ATP турнира в Букурещ след 2:6, 4:6.

"Малко разочарован съм. Той изигра страхотен мач, докато аз направих много грешки в самото начало. В края също ми бе трудно да играя - имах възможности, не се възползвах и загубих. Това бе един от тези дни, в които нищо не ти се получава. Пропусках много. Беше ми трудно срещу него. Той игра добре, има много опит. Знае как да отиграва топката, как да сервира в определени моменти. Изцяло моя вина е, че загубих днес. Виня единствено себе си," обобщи Димитров.

Григор бе попитан и за някои добри негови мачове през годината и победите над състезатели от топ 10 от ранга на Марди Фиш и Томаш Бердих.

"Тези срещи бяха от голямо значение за мен, натрупах опит. В момента играя добре. Хубаво е да играя срещу момчетата от топ 10. Никога не знаеш кога ще имаш късмет. Тези победи са хубави, но аз не съм доказал нищо все още. Моята мечта? Да спечеля турнир от Големия шлем," обясни още Гришо.

"Всичко е наред, но нищо специално. Не знам защо всички търсят нещо в това. Прави се някаква история от нищото. В края на краищата всичко е наред," отговори Григор на въпрос за връзката му със Серина Уилямс.