ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Българският тенисист Григор Димитров призна, че е бил превъзхождан от Новак Джокович по време на мача им от третия кръг на “Ролан Грос”. Както е известно, сърбинът спечели с 6:2, 672, 6:3.
 
"Искам да поздравя Новак за страхотната игра. Той излезе на корта като шампион и приключи мача като шампион. Разбира се, не съм доволен от играта си и няма да крия това. Трудно е да излезеш за пръв път на подобен корт, а и не успях да намеря ритъма си. Не искам да си търся извинения. Като цяло направих добър турнир. Разбира се, иска ми се нещата да се бяха развили по малко по-различен начин, но винаги има следваща седмица. Сезонът на клей завърши, сега гледам към този на трева и се надявам, че ме очакват вълнуващи моменти," заяви Димитров
 
"В известна степен опитът е важен. За първи път играх в трети кръг на турнир от шлема. Радвам се, че преминах през този мач. Не съм доволен от загубата, но се радвам на опита, който добих. Със сигурност получих урок и научих нещо ново, така че се опитвам да извлека позитивите от това", допълни българинът.