ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Григор Димитров очаква Новак Джокович в третия кръг на турнира от сериите "Мастърс" в Рим с награден фонд 8,64 милиона евро. Най-добрият ни тенисист елиминира опитния швейцарец Стан Вавринка с 6:4, 7:6(3) и в следващия етап ще спори срещу Ноле или Томас Мартин Ечевери (Аржентина), които играят във вечерната сесия днес.

Григор обясни след успеха над Вавринка, че евентуалният му предстоящ мач срещу Джокович ще бъде добър тест за него, за да се види къде се намира в момента.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"Определено аз позволих на Вавринка да играе по-добре във втория сет. Той е невероятен тенисист и всичко го знаят. Допуснах грешка, като позволих той да върне пробива. Щастлив съм, че затворих мача в два сета. Не бях играл скоро такъв тип мач", коментира Димитров.

"Със Стан отдавна не се бяхме срещали. Знаехме какво да очакваме един от друг. Разликата беше много малка", добави световният №33.

По повод евентуалната среща с Джокович в третия кръг, Димитров каза: "Харесвам тези мачове. В тура съм от дълго време. Чувствам се комфортно да играя срещу тези момчета. Знам, че нямам най-добрата статистика срещу Джокович, но това е тест да видя къде се намирам. Харесвам да играя с големите." 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!