Григор Димитров ще вземе участие на турнира от веригата АТП в Стокхолм и ще опита да защити тилата си от миналата година. Тогава хасковлията надигра Давид Фере на финала и грабна първи трофей.

"Всичко се развива много добре. Остават още четири-пет месеца до началото на турнира, а вече своето участие в турнира потвърдиха играчи като Ферер, Бердих, Раонич, Янович и Димитров. Наскоро стана ясно, че Жереми Шарди, който победи Роджър Федерер преди седмица, също ще бъде сред участниците в състезанието. Разбира се, това не ни задоволява и работим на пълни обороти, за да привлечем още от топ тенисистите", заяви директор на състезанието Робин Сьодерлинг

"В момента продължавам да тренирам, опитвайки се отново да се завърна на тура. Междувременно се радвам, че имам възможността да продължавам да бъда свързан с тениса, а също така да работя с Томас Уолън и Кристер Хълт, които през последните години издигнаха на едно ново ниво турнирите в Бостад и Стокхолм. Ще бъде забавно да търся нови звезди за турнира и да работя с нашите партньори и медиите", завърши бившият №4 в света.