ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе изключително щастлив след победата над Александър Зверев с 6:4, 6:7(4), 6:4, когото българинът не бе побеждавал от 2014 година в Базел. Сега успехът над германеца класира Гришо на финал в турнира от сериите „Мастърс 1000“ в Маями, където ще срещне Яник Синер. Освен това, българинът се завръща и в топ 10 на световната ранглиста за първи път от ноември 2018 година.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„Не, нямаше да допусна топката да мине покрай мен. Той е толкова добър от тази страна, но аз очаквах, че може и от двете страни да я прати. Аз реших, че ще опитам да направя подобно нещо. Това беше битка и от двете страни. След първия сет Саша вдигна нивото на играта си, беше много силен във втория сет, дори в тайбрека той ме поставяше под напрежение. В третия сет сервирах добре и успявах да реализирам моите удари. Мисля, че в края играх с малко повече авторитет и движех топката малко по-добре“, бяха първите думи на Григор Димитров след голямата победа над Зверев.

„Каквото и да кажа, няма да бъде оправдано. Аз водя моята битка в момента. Цялата работа, която положихме като отбор. Сега съм в различна пътека в моя живот, в моята кариера. Има много неща, които съм свършил, но са зад сцената. Искам да стигна там, където бях, защото няма причина да не го направя. Продължавам да имам вяра в себе си и дори когато съм имал съмнения в себе си, хората около мен ме подкрепяха. Имам великолепни хора около мен, семейството ми ме подкрепя, всички те са мои приятели, това е черешката на топката“, добави Гришо за развоя на кариерата си в последните месеци.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!