ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров направи кратък анализ на трудната си победа над световния №3 Даниил Медведев. Гришо се наложи с 6:3, 6:7 (4), 7:6 (2) в мач от втория кръг на турнира от сериите Мастърс 1000 в Париж, който продължи 2 часа и 56 минути.

“Не знам как спечелих! Борих се много при 5:3 в третия сет и мачбол при 40:15. Това не бе достатъчно, за да победя тенисист от класата на Медведев. Със сигурност ще изгледам последните геймове отново, за да видя какво можех да направя по-добре. Хубаво е, че накрая успях да спечеля“, отбеляза Димитров.

 WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Много е трудно да победиш, когато си пропуснал толкова много възможности. Мисля, че накрая и двамата бяхме много уморени, но няколко точки решиха мача. Надявам се скоро да не трябва да играя пак в подобен двубой. След разиграването от 47 удара бях тотално изчерпан. Много е трудно да се възстановиш, особено когато играеш бекхенд с една ръка“, допълни Гришо.

„Не трябваше да съжалявам, когато изпуснах момента. Накрая трябваше да търся мощни удари. Имаше някои луди разигравания. Така е в мачове на такова ниво. В крайна сметка съм щастлив”, завърши българският тенисист, който в следващия кръг ще играе срещу Александър Бублик от Казахстан.