ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Григор Димитров коментира победата си над световния №11 Хуберт Хуркач с 6:1, 4:6, 6:4 на четвъртфиналите на турнира от сериите Мастърс 1000 в Париж. Българинът обясни, че е готов за още подобни мачове и засега тялото му издържа на натоварванията.

Победата за Григор е под №40 от началото на годината. За последно Димитров достигна поне 40 успеха в рамките на сезон през 2017 г. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Хуркач започна да вкарва сервисите. Знам какво да очаквам срещу него и не бях сигурен дали ще направя пробив. Във втория сет опитвах постоянно да предвиждам посоката на сервиса му, но не познавах нито веднъж", коментира Димитров.

"Изчаквах шансовете си и трябваше да съм много концентриран. Знаех, че трябва да издебна възможностите да влизам в разигравания. Чувствам се добре, готов съм за още такива мачове. Засега тялото ми издържа на натоварването“, продължи първата ни ракета. 

"Най-важно е физическото ми състояние, за да мога да играя на това ниво продължително време. С добрата подготовка се поставям в ситуация да поддържам високо ниво в течение на мачовете", отбеляза Григор. 

"Утре ще бъде нов мач срещу напълно различен съперник и ще трябва да се адаптирам (б.р. - Стефанос Циципас или Карен Хачанов). Усмихвам се, защото съм доволен, че отново след 2017 година достигнах до 40 спечелени победи в рамките на един сезон. Не го бях правил от години. Екипът ми също е щастлив", каза още Григор Димитров.