ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Мария Шарапова се оказа на кадем за Григор Димитров, който победи Дуди Села от Израел в мач от първия кръг на турнира в "Куинс Клъб" в Лондон с награден фонд 779 665 евро.

Първата ни ракета продължава напред след драматичен сблъсък в три сета, в който надделя с 4:6, 6:2, 7:6. Двубоят продължи 1 час и 47 минути.

Гришо стигна до успеха пред погледа на любимата си Мария Шарапова, която гледаше изявите му от трибуните, заела място до треньора му Микаел Тилстрсьом.

Това е втора победа Гришо над израелеца в общо третия мач помежду им. След този успех хасковлията заработи 10 точки за класацията на АТP и 5910 евро, а във втория кръг ще срещне бившия №1 в света Лейтън Хюит. Австралиецът отстрани Майкъл Ръсел от САЩ с 4:6, 6:1, 6:3.

35-годишният Хюит е печелил четири пъти титлата на "Куинс Клъб".

Мачът между Димитров и австралиеца е във вторник и е трети на централния корт, което означава, че отново ще бъде предаван директно както в интернет, така и по "Евроспорт". Очаква се да започне около 17:30 часа българско време.
Отново във вторник, но четвърти мач на корт №9, е срещата от първи кръг на двойки между Димитров/Нилсен и Дж. Мъри/Пиърс.