ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Григор Димитров надви 22-ия в световната ранглиста Лоренцо Музети с 6:2, 6:7(4), 6:3 след 2 часа и 20 минути игра на старта на силния турнир от сериите "Мастърс 1000" във френската столица Париж и очаква в следващия кръг третия в схемата Даниил Медведев, от когото отпадна във втория кръг във Виена.

Гришо пропусна шанс за пробив още в първия гейм и Музети оцеля, за да поведе в резултата. Двамата печелеха подаванията си до петия гейм, в който българинът проби италианеца на нула и след това дръпна с 4:2 при свой сервис. Димитров стигна до втори пробив за 5:2 и впоследствие трудно успя да вземе подаването си, за да затвори първия сет при 6:2.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Във втория сет двамата взеха първите си подавания, а в третия гейм Гришо проби сервиса на италианеца и след това затвърди пробива за 3:1 в своя полза. Музети спечели следващия си сервис-гейм и на два пъти получи шанс да пробие българина в шестия, но не успя и Димитров поведе с 4:2. След това Гришо пропусна две възможности за нов пробив и Музети намали изоставането си, но българинът спечели на свой ред гейм на нула за 5:3. В деветия гейм Димитров пропиля мачбол, но италианецът оцеля и в крайна сметка Гришо трябваше да сервира за мача. За съжаление италиенецът проби подаването на българина и изравни за 5:5. Двамата спечелиха следващите си геймове на нула и се стигна до тайбрек. В него италианецът поведе с 3-0 точки, след като на два пъти проби сервиса на Гришо, а след 7-4 точки изравни и сетовете.

В третия сет нещата започнаха много добре за Гришо, който проби Музети във втория гейм и затвърди пробива за 3:0. След това двамата печелеха подаванията си и в крайна сметка след 6:3 българинът записа втора победа от три сблъсъка срещу този съперник, след като го елиминира и преди седмица на старта във Виена.

ГРИГОР ДИМИТРОВ - ЛОРЕНЦО МУЗЕТИ 6:2, 6:7(4), 6:3

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!