ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Григор Димитров коментира експресната победа срещу Яник Ханфман в третия кръг от Мастърса в Маями. Хасковлията отвя германеца с 6:1, 6:0 само за 47 минути снощи, а след часове играе с Хуберт Хуркач в спор за класира на 1/4-финалите.

"Не мисля, че някога съм играл толкова кратък мач. Личеше си, че Яник не се чувства добре и има някакви физически проблеми. Дори при това положение обаче трябваше да остана напълно съсредоточен, тъй като той винаги е опасен опонент. Опитах да го поставя под напрежение още в началото. Успях рано да натрупам преднина и това много ми помогна. Подобни мачове се случват доста рядко, може би само няколко пъти годишно. Трябва бързо да оставя този двубой зад себе си и да се подготвя максимално добре и за следващия мач", коментира Гришо.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

"Чувствам се много добре. Имах достатъчно време да се възстановя и това ми даде допълнително предимство. В Маями всеки мач е битка, тъй като условията са много коварни", продължи най-добрият ни тенисист. 

"Хуркач е много силен играч, всеки мач срещу него е труден. Очаквам с нетърпение срещата ни. Подобни мачове са предизвикателства, на които се наслаждавам. От физическа гледна точка се чувствам отлично, оптимистично настроен съм", добави Григор Димитров.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!