Григор Димитров, който доведе половинката си Лолита Османова в Хасково, даде интервю след тренировката си. Влюбената двойка гостува в родното му място за 30-ия му рожден ден, който е утре (неделя).

"Нормално е да се върна преди 30-ия ми рожден ден. Хасково е много специално място за мен, специални чувства. Не исках никъде другаде да празнувам, освен тук. Гледам да се насладя на момента, да видя родителите ми, да покажа на приятелката ми откъде съм. Гордея се с това нещо", обясни Григор.

"Не сме решили къде ще бъдем утре. В последния момент реших да се приберем. Исках да използвам момента, че всички са тук, и да се съберем", подчерта звездата.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Последните седмици бяха доста трудни за мен, тренирам много. Мачовете не се случиха така, както искам. Предстоят ми турнири в Женева и Франция. Те са важни за мен и се стремя да остана събран със себе си и да продължа да поддържам формата. Играя добър тенис в момента, но просто нямам шанс", каза Димитров.

Eто какви ги вършат Гришо и Лолита в Хасково СНИМКИ

"Още не сме обикаляли с приятелката ми, сигурно днес ще го направим. Важно е да се видим със семейството ми, да уточним пътуванията, които предстоят. За рождения ден си пожелавам здраве, защото през тези две години преминаваме през редица трудности, доста е странно заради пандемията. Ден с ден не си прилича", продължи той.

"Още не съм се ваксинирал, преценяме ситуацията. Има правила в АТП, които ще бъдат променени от следващата седмица. Изчакваме да ги видим. Само по 1 час ни позволяват да бъдем навън и да се разхождаме, което не е нормално. Последната година едно и също - от корта в хотела, пак на корта, тренировки, мачове... Неприятна ситуация", каза Димитров и коментира защо е против ваксините - "Никога не съм искал да вкарвам нещо в тялото си, което е забранено, особено в тази ситуация, когато не знаем какво представляват ваксините. В момента съм по-скоро за не. Но всеки ден излизат нови правила, особено за нас, които пътуваме постоянно - самолети, хора, със сигурност ваксината би била от голям плюс. От директорите в АТП зависи какво ще се случи, те поставят изискванията".

"Имам антитела, но вече почти нямам, беше преди година. И в момента трябва да се пазя още повече. Имам колеги, които си сложиха ваксина, и след това пак хванаха К-19", добави Григор.

"Подарък за рождения ден ли? Със сигурност не е материално нещо. Последните години имах много интересни рождени дни, сега реших да е нещо спонтанно, в последния момент се случиха нещата. Като отпаднах от Рим, и на следващия ден бях готов да се прибера и да прекарам време със семейството ми", каза звездата.

"Искам майка ми да ми приготви пържоли за рождения ден. Не сме се виждали от пет месеца, така че искам тези дни, в които сме заедно, да ги оценим", добави Гришо.


 

 

Публикувахте от Haskovo.Live - Новините от Хасково и региона в Събота, 15 май 2021 г.