Григор Димитров изгледа онлайн концерт на любимата си американска поп група Backstreet Boys. Първата ни ракета е в изолация в САЩ, където продължава да тренира и да поддържа форма, като междувременно извлича и максимума от повечето свободно време.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Backstreet Boys станаха поредните музиканти, които въпреки кризата заради пандемията от коронавирус, продължиха да радват феновете си. Членовете на групата изпълниха онлайн няколко от хитовете си, като всеки се включи чрез видеовръзка от собствения си дом.

 

От официалния си профил в Instagram Григор Димитров се похвали, че е един от феновете, станали част от концерта на Backstreet Boys:

Backstreet Boys станаха част от много изпълнители от света на музиката, които повдигат духа на феновете си. Елтън Джон например завладя интернет пространството с подобен онлайн концерт, в който събра световноизвестни изпълнители. Били Айлиш, Марая Кери и Алиша Кийс се включиха в концерта от домовете си.

Иначе миналата година през август Григор пристигна в Ню Йорк и посети концерт на Backstreet Boys на живо. Първата ни ракета сподели няколко видеа в профила с в „Instagram“, на които пее песните на една от любимите си банди. Топ тенисистът ни се срещна и с един от членовете на групата, основана през 1993 г. – Хауи Дороу.

Преди три години българинът сформира „банда“ с Роджър Федерер и Томи Хаас, която бе наречена от феновете One-handed Backhand Boys заради това, че и тримата тенисисти изпълняват бекхенд с една ръка. Те записаха кавър на песента на групата Чикаго „Hard to say I’m Sorry“ и станаха хит в социалните мрежи.

Източник: Tenniskafe.com