ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Григор Димитров записа първа победа на "The Boodles", след като в третия си мач на демонстративния турнир се наложи с 6:1, 7:6 над Йежи Янович. Подобно на мача с Джокович, и днес забавните моменти не липсваха, но те бяха предимно във втората част.
 
В първия сет двамата се концентрираха изцяло върху играта, а Гришо имаше огромно предимство, пробивайки на два пъти сервиса на 203-сантиметровия поляк и давайки му един единствен гейм.
 
Във втората част и двамата тенисисти започнаха със шоуто. В първия гейм Григор Димитров няколко пъти се качи на трибуните, за да върне бомбени сервиси на Янович. За съжаление и оттам не успя.
 
В следващия гейм Янович започна да посреща със закачливи движения в кръста. Разиграванията бяха съпроводени с леки пъшкания, а това предизвика смеха на Гришо и публиката и всичко завърши с пробив за поляка.
 
Григор Димитров върна пробива, а при резултат 4:3 последва поредната забавна ситуация. В почивката между геймовете Йежи Янович си опъна хавлията на тревата, съблече фланелката си и легна, имитирайки слънчеви бани. Гришо извади слънцезащитен крем и намаза гърба на поляка.
 
Двамата подновиха играта, но шоуто не спря. Янович взе очилата на един от страничните съдии, а след това Григор блесна със страхотно изпълнение на удар между краката. Нови пробиви нямаше и се стигна до тайбрек, в който Янович поведе с 5:1, но след шест поредни точки Гришо записа първа победа на демонстративния турнир "The Boodles".