ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Григор Димитров победи финландеца Емил Русувуори с 2-0 (6:2, 6:4) за час и половина  в среща от първия кръг на турнира от сериите АТР 500 в “Куинс клъб” в Лондон. 

В следващия кръг българинът ще срещне аржентинеца Франсиско Серундоло, победил със 7:6, 4:6, 6:4 американеца Томи Пол.

ПЪРВИ СЕТ
Мачът започна с бърз пробив на нула за Григор, след което българинът стори същото и за 4:1. При този резултат сетът се доигра, макар финландецът да имаше възможност за пробив при 5:2 за Димитров.

ВТОРИ СЕТ
Втората част стартира равностойно, а съперникът на Григор пропусна да го пробие при 2:1. Тогава Димитров нанесе удар и поведе с 3:2, след което играта тръгна гейм за гейм. При 5:3 в своя полза българинът пропусна два мач пойнта, но приключи всичко при свой сервис за крайното 6:4.

Припомняме, че Гришо стартира от квалификациите на турнира в Лондон и победи последователно Александър Вукич и Артур Риндеркнеш, представил се много силно срещу световния №2 Карлос Алкарас по-рано днес.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Българинът и Русувуори за последно играха на 1 юни във втория кръг на “Ролан Гарос”, когато успехът бе за Димитров. Това бе единственият двубой помежду им досега.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!