Най-добрият български тенисист Григор Димитров тръпне от нетърпение преди началото на началото на турнира АТР500 в Пекин. Пред организаторите на надпреварата Гришо призна, че се чувства отпочинал и няма търпение да излезе на корта.

"Не съм участвал в турнири в последните три седмици и половина. Чувствам се напълно отпочинал. Нямам търпение да изляза на корта и да изиграя първия си мач. Само за това мисля сега", при Димитров.

"През оставащите пет седмици до края на сезона всичко може да се случи. Хубавото на тениса е, че е толкова вълнуващ. Именно за такива моментаииграеш и ако стигна до Лондон, ще бъде огромно признание за целия ми труд. Това е целта ми!", добави българинът.

Тренировките на Григор Димитров в Пекин преминават при огромно внимание от страна на местните фенове, които едва дочакват края на заниманията, за да наобиколят Гришо за автографи. Както е известно, хасковлията стартира срещу Дамир Джумхур на турнира в китайската столица, където има да защитава 300 точки от участието си на финал преди година.