ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Най-добрият български тенисист Григор Димитров победи австралиеца Кристофър О`Конъл с 6:4, 6:2 за час и половина в мач от четвъртфиналите на турнира в Чънду.

ПЪРВИ СЕТ
Мачът започна равностойно, като двамата пропуснаха по една възможност за пробив във втория и третия гейм. След това и Гришо, и съперникът му станаха още по-убедителни на свой сервис, за да се стигне до последния гейм. При 5:4 в своя полза Димитров поведе с 40:15 и взе сета - 6:4.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

ВТОРИ СЕТ
Втората част се оказа далеч по-лесна за българина и той проби за 2:0. Последва пропусната възможност за нов пробив в четвъртия гейм след 40:0, но това се случи за 5:1. На свой сервис Григор затвори мача с 6:2 в сета и продължава напред след трети успех в три мача с О'Конъл.

В следващата фаза хасковлията ще играе срещу Александър Зверев (Германия), победил Миомир Кецманович (Сърбия) с 5:7, 7:5, 6:2.

Двубоят утре трябва да стартира не преди 14:30 часа наше време.

Балансът между Димитров и Зверев е 6:1 победи в полза на германеца, като успехът за Гришо е от 2014 година. Двамата играха за последно на US Open, където германецът победи с 6:7, 7:6, 6:1, 6:1