ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще стартира на турнира от сериите "Мастърс 1000" в Маями срещу квалификант или световния №44 Алехандро Табило от Чили. Надпреварата на твърди кортове е с награден фонд 8,9 милиона долара и ще започне на 20 март.

Гришо е поставен под номер 11 в схемата, което му дава право да пропусне първия кръг, а при успех във втория е възможно да срещне французина Адриан Манарино, с който играха в третия кръг на Индиън Уелс. Българинът е в потока на световния №2 Карлос Алкарас (Испания), който е водач в схемата, тъй като лидерът в световната ранглиста Новак Джокович отказа участие. Шампионът от Индиън Уелс може да срещне българина евентуално на четвъртфиналите.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Димитров ще защитава 45 точки от миналогодишното си участие в Маями, когато победи Ян-Ленард Щруф на старта и впоследствие отпадна след поражение от Яник Синер (Италия).

Първата ракета на България при жените Виктория Томова също ще участва в Маями, а състезанието при дамите е с награден фонд 8,7 милиона долара. На старта българката очаква квалификантка или "щастлива губеща" от пресявките.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!