Григор Димитров сподели, че най-важното за него е да бъде добър човек, а всичко останало идва след това. Най-добрият български тенисист даде интервю за сайта на Western & Southern Open и заяви, че тенисистите не са специални и няма значение колко добър играч си, ако не си добър човек.

"Може да си най-великият тенисист на света, но ако не си добър човек, в такъв случай съжалявам, но това не ми прави добро впечатление. Най-важното е да бъдеш добър човек, всичко останало идва след това. Не сме по-различни от останалите. Просто сме добри на тенис, това е", казва първата ни ракета.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Тенисът е много важен, но в крайна сметка няма да играем вечно. Това е само малка част от нашия живот. Всеки път, когато съм в Синсинати, се чувствам в свои води, напълно спокоен съм. Имаш собствена кола на разположение, разхождаш се из града, прекарваш време с приятели, срещаш се с местните. Това е много позитивно изживяване, което ме прави щастлив, дава ми енергия и ми помага да бъда по-креативен на корта. Седмицата, в която спечелих титлата на турнира, бе една от най-невероятните в живота ми. Спомням си абсолютно всичко, ден по ден", разказа полуфиналистът на Australian Open за 2017 година.

В момента бившият №3 в света се готви за началото на US Open. Гришо е 14-и поставен в схемата на турнира в Ню Йорк от Големия шлем.