ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българската федерация по тенис, управлявана от несменяемия Стефан Цветков, продължава скандално да бави дължимите пари на част от отбора, който миналата година постигна най-големия успех в историята на българския тенис за Купа Дейвис.

Лъжите към младите играчи се превърнаха в практика на ръководството на Федерацията. Държавата ни разполага с изключително талантливи и прекрасно възпитани играчи, но кой знае защо БФТ сякаш им се подиграва, като не им отдава дължимото.

Учудващо е търпението, което проявяват тенисистите към недостойните прояви на Федерацията, която вместо да им осигури необходимите условия за развитие, често се опитва да шикалкави и да ги противопоставя едни срещу други на принципа - разделяй и владей.

На всичкото отгоре, след закъснението в изплащането на възнагражденията, състезателите бяха подложени на унизителни финансови ревизии като физически лица.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Вместо да осигури пълноценна подготовка на националните състезатели, председателят на Федерацията гледа така да промени Устава, че да се превърне в пожизнен шеф. Крайно време е обаче будната тенис общественост да се заеме сериозно с ръководството на БФТ и да постави там кадърни и способни хора.

В Управителния съвет има и личности като Веселин Балевски, Илиян Терзиев и Димитър Кузманов, както и Дора Рангелова, които дават мило и драго, за да може младите тенисисти да получат подкрепа. Но за жалост има и друга част, които мислят само за благото на своите синчета и гледат да им осигурят условия на гърба на бедната ни и изстрадала държава.

Дошло е време, в което държавата, в лицето на министерството на спорта, да вземе категорично решение в полза на родния тенис. Весела Лечева е доказала своето позитивно отношение и подкрепа към тениса. Сигурни се, че тя ще вземе правилното решение да освободи Федерацията от мъртвешката хватка, в която се опитва да я хване Цветков.