Американската тенисистка Кайли Макензи заведе дело срещу Американската тенис асоциация за това, че не я е защитила от сексуален тормоз.

23-годишната тенисистка твърди, че когато е била на 19 е станала жертва на тормоз от треньора си Анибал Аранда и се е оплакала, но без резултат.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Красивата блондинка разказа как през 2018 година специалистът я посрещнал с комплимент, че днес е особено красива, задавал й неудобни въпроси през цялото време, а накрая започнал да я докосва по интимните части.

Макензи призна през сълзи, че действията на треньора са се повторили още няколко пъти, а това е повлияло както на кариерата й в тениса, така и чувствата й като човек.

"Имах огромното желание да стана страхотна тенисистка. Усещах, че се развивам и че мога още. Побеждавах тенисистки от топ 100 и бях готова за всичко на корта, но не и за това, което ми се случи през 2018 година с треньор, одобрен от Американската тенис асоциация", разказа тенисистката.

Адвокатът на блондинката разкри, че е научил за оплаквания към Аранда, преди да започне да тренира Макенди, което означава, че от Американската тенис асоциация са прикривали действията му.